Ny medisinsk teknologi og behandling er avgjørende for vår helse! Men hvordan kan det gi mest verdi for pasienter, helsetjeneste og samfunn?

M-NO-00000340

Pandemien har tydelig vist at medisinske gjennombrudd kan ha fundamental betydning for våre liv, helsetjenesten og samfunnsøkonomien. En ny rapport fra Menon Economics viser at samfunnsverdien av helseteknologi og nye behandlingsformer er enorm, og strekker seg utover det som i dag vurderes når nye metoder skal innføres.

Helsetjenesten står overfor store utfordringer knyttet til aldrende befolkning, tilgang på kvalifisert helsepersonell, økte utgifter og krav om høy kvalitet og likeverdighet i helsetilbudet. 

Ny medisinsk teknologi, som innovativ behandling og bedre diagnostikk, er viktige deler av løsningen som potensielt kan redusere belastningen på helsetjenesten og samtidig skape arbeidsplasser og økonomisk vekst dersom vi lykkes.

vi til kunnskapsdeling og diskusjon med fagfolk, brukere og helsepolitikere om hvordan vi kan tilrettelegge for å utnytte den helhetlige verdien av medisinsk innovasjon - hvordan vi kan organisere oss bedre for å oppnå dette og hvilke politiske grep som er nødvendig for å møte fremtidens utfordringer.

Opptak av digitalt frokostmøte 4.juni 2021

Nedlastninger

Se rapporten fra Menon Economics

Finn ut mer om dette

Flere historier

Se alle historier
KontaktGlobaltlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOm RocheLegemidlerDiagnostiske løsningerKarriereMediaPersonvernerklæringBrukervilkårRetningslinjer for sosiale medier