Retningslinjer for sosiale medier

Roche Norge har en aktiv profil påogsamt en spilleliste under den globaletil Roche. Vi er på sosiale medier for å holde deg oppdatert om oss, våre aktiviteter og for rekrutteringsformål.

Vi ønsker all engasjement og kommentarer velkommen, men kan ikke svare på henvendelser som angår spesifikke sykdommer, medisiner, diagnostiske produkter og diabetes care produkter. Har du spørsmål om spesifikke sykdommer anbefaler vi deg å ta kontakt med legen din. 

Hvis du velger å følge eller like oss i sosiale medier kan dine personlige data være synlig for folk som søker opp dine private sosiale medier profiler. Vi kan komme til å bruke våre følgere som målgrupper i markedsføring på sosiale medier. Vi støtter ikke innlegg, kommentarer, meninger, bilder, videoer og annet innhold som er postet av andre på våre sosiale medium.

  • Ikke nevn legemidler ved navn - verken reseptfrie eller reseptbelagte: Innlegg og kommentarer som viser til et spesifikt legemiddel (fra Roche og andre legemiddelfirmaer) blir slettet på grunnlag av begrensninger i norsk lov som gjelder kommunikasjon om medisiner til allmennheten. (LMI bransjeregler, punkt 5.5.2)

  • Ikke post om emner som ikke er relatert til innholdet som publiseres på denne Facebook-siden: Roche forbeholder seg retten til å slette alt innhold som vi ikke anser som relevant for våre følgere.

  • Ikke del personlig helseinformasjon: Roche forbeholder seg retten til å slette informasjon som vi anser å være av særlig følsom karakter, og som angår deg eller andre mennesker.

  • Hold en god og saklig tone: Vi fjerner innlegg som er hetsende, krenkende eller inneholder grove ukvemsord, spam (ensartet innhold og/eller høy frekvens fra samme bruker) eller identiske kommentarer.

 Roche overvåker alle innlegg og vi forbeholder oss retten til å slette kommentarer som ikke følger en eller flere av retningslinjene som er nevnt ovenfor. Gjentatte brudd på retningslinjene vil medføre øyeblikkelig utestengelse fra våre sider. Dette for å gjøre denne siden til en god arena å være på for alle våre følgere.

Våre sosiale medier kanaler er verken ment eller designet for å registrere eller rapportere bivirkningsinformasjon. Hvis du har ønsker å melde en bivirkning av eller et problem med en av våre produkter, vennligst kontakt Roche Norge AS ved å sende en mail tileller ringe oss på 22 78 90 00. Du kan også melde mistenkte bivirkninger direkte til

Roche har ikke til hensikt å lagre eller bruke din sosiale medier-ID, e-post eller annen personlig informasjon, men er forpliktet til å rapportere produktkrav og bivirkninger til helsemyndighetene i samsvar med pasientsikkerhet og overholdelse av gjeldende lov. Hvis du rapporterer om bivirkninger eller problemer med noen av våre produkter, kan det hende vi må kontakte deg for ytterligere informasjon. I slike tilfeller må vi lagre og bruke den personlige informasjonen du har oppgitt.

Ved rapportering av bivirkninger vil din henvendelse og personlig data bli lagt inn og lagret sikkert i vår globale sikkerhetsdatabase. For ytterligere informasjon om vår behandling av personopplysninger, besøk vår hjemmesideeller kontakt Roche Norges personvernombud viaHvis du ikke vil at personopplysningene dine skal registreres i databasen ber vi deg være oppmerksom på dette.

 I tillegg til våre retningslinjer, henviser vi til Facebooks, Linkedins og YouTubes vilkår og betingelser:

Facebook: 

LinkedIn: 

YouTube: 

KontaktGlobaltlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOm RocheLegemidlerDiagnostiske løsningerKarriereMediaPersonvernerklæringBrukervilkårRetningslinjer for sosiale medier