Hvordan skape nærhet i en tid der vi må holde avstand?
Published undefined

Sammen med Lymfekreftforeningen arrangerte Roche tredje webinar i serien "Pasientstemmen". Denne gangen var temaet muligheter for å skape digitale fellesskap i en tid der vi må holde fysisk avstand.

Selv om de fysiske møtene mellom mennesker trolig aldri fullt ut kan erstattes av teknologi, har det kommet mange digitale tilbud. Disse har mange pasienter og deres pårørende fått god nytte av. Da koronasituasjonen rammet, ønsket Lymfekreftforeningen å gi sine medlemmer et tilbud om digitale samtalegrupper. Dette har gitt deltakerne en mulighet til å bearbeide noen av de opplevelsene man bærer på. Carita Teien i Lymfekreftforeningen delte de erfaringer de har gjort seg rundt å skape digitale møteplasser.

Anita Vatland er daglig leder i Pårørendealliansen. Mange pårørende har fått omfattende ekstrabelastninger under den pågående pandemien. Anita fortalte i webinaret om gode tiltak hun har sett for pårørende.

Siri Abrahamsen er grunder og daglig leder i GLEDING ™. Gleding er et tankesett for alle som er opptatt av relasjoner, livskvalitet og hverdagsglede. Målet er et samfunn der alle føler tilhørighet. Siri delte sine refleksjoner rundt hvordan man kan skape psykisk nærhet når man må holde fysisk avstand.

Se opptak fra webinaret: Hvordan skape digitale fellesskap under pandemien?

Deler av serier
Pasientstemmen Webinarer
Se serieoversikt

Flere historier

Se alle historier