All.Can er stolte av å være hovedsamarbeidspartner til Kreftkompassets kommende bok: «Hver dag teller – livet etter kreft».

Mange opplever tiden etter avsluttet kreftbehandling som mer utfordrende enn selve behandlingen. Boken «Hver dag teller – livet etter kreft» er en blanding av pasienthistorier, faglig informasjon og gode tips og råd. Boken inneholder også et kapittel om hvordan det er å leve med kreft, noe som blir stadig vanligere i Norge.

Innholdet i boken er valgt ut i samarbeid med tidligere pasienter, pårørende og helsepersonell. Både for å gi konkrete råd til hva man selv kan gjøre for å mestre hverdagen, men også for å hjelpe tidligere pasienter med å forstå at de ikke er alene om å oppleve tiden etter avsluttet behandling som utfordrende.

  1. Å komme hjem - overgangen fra behandling til hverdag

  2. Seneffekter - de vanligste seneffektene og håndtering av disse

  3. Mestring av den nye livssituasjon

  4. Å akseptere din nye hverdag

  5. Sex og samliv

  6. Relasjoner - familie, venner og kollegaer

  7. Å leve med kreft

  8. Kontroller og frykt for tilbakefall

Alle kapitlene har en personlig skildring – etterfulgt av praktiske og faglige råd.

Boken forventes utgitt 15. november. Les mer om boken på

Finn ut mer om dette

All.Can Norge er: Hjernesvulstforeningen, Lungekreftforeningen, CarciNor (NET-kreftforeningen), Aktiv mot kreft, Roche Norge og Bristol Myers Squibb Norge.Kreftkompassets overordnede mål er å bidra til økt livskvalitet hos personer som har eller har hatt kreft.

Flere historier

Se alle historier
KontaktGlobaltlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOm RocheLegemidlerDiagnostiske løsningerKarriereMediaPersonvernerklæringBrukervilkårRetningslinjer for sosiale medier