Karriere

Roche er verdens største bioteknologiselskap med kombinerte satsingsområder innen diagnostikk og legemidler. Vi er over 90 000 medarbeidere i mer enn 100 land som med entusiasme, mot og integritet jobber for å bedre folks liv og helse.

I Norge er vi omtrent 150 ansatte ved vårt hovedkontor på Bryn i Oslo. Vi er opptatt av arbeidet vårt hvor vi daglig bidrar til en bedre hverdag for norske pasienter. Vårt verdigrunnlag er entusiasme, mot og integritet. 

Vi er representert med mange forskjellige kulturer og mennesker i våre moderne lokaler. Som en del av den globale Roche-familien er vi opptatt av å samarbeide tett og skape et inspirerende miljø der hver enkelt sitt bidrag til strategi og måloppnåelse anerkjennes.

medarbeidere i mer enn 100 land

Vi ønsker at våre ansatte skal bli inspirert av kolleger og arbeidsoppgaver. Mangfoldet blant våre ansatte er av stor verdi for oss. Vi er inkluderende og oppmuntrer til  å utfordre det etablerte, samt å dra nytte av de ulikhetene som vårt mangfold gir. Vi vet også at hver medarbeider fortjener en god leder som utvikler sine ansatte ved å anerkjenne og oppmuntre til selvstendighet, åpenhet, samt faglig og personlig utvikling. 

Engasjerte og dedikerte medarbeidere er avgjørende for vår suksess. Derfor ønsker vi at det å arbeide i Roche oppleves givende. Vi vet det er mange faktorer som spiller inn og påvirker medarbeideres engasjement. Vi arbeider derfor kontinuerlig sammen om å iverksette tiltak ut i fra funnene i våre medarbeiderundersøkelser.

Roche tilbyr konkurransedyktige og markedsriktige betingelser med grunnlag i individuell avlønning, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt fleksibel arbeidstid. Vi ønsker å belønne kompetanse, resultater og personlig innsats. I tillegg legger vi vekt på å motivere ledere og medarbeidere til å nå felles mål.

 • Vi har fleksibel arbeidstid (kjernetid kl. 0900-1500) og fem ukers ferie, i tillegg til fri i romjulen 

 • Individuell bonusordning med utgangspunkt i individuell måloppnåelse og fimaets resultater

 • Vår pensjonsordning, som er en innskuddsordning, sikrer våre medarbeidere et tillegg til folketrygden når man går av med pensjon eller blir arbeidsufør

 • Vår personalforsikring er svært gunstig og gir forsikringsutbetaling ved uførhet og død, som følge av ulykker eller sykdom, både i arbeid og fritid

 • Våre ansatte er også dekket av helse- og reiseforsikring

 • Som fast ansatt er det mulig å kjøpe Roche-aksjer med rabattert pris

 • Gode muligheter for karriere og personlig utvikling, både i Norge og i utlandet

 • Mulighet for velferdspermisjoner

 • Utvidede økonomiske rettigheter ved sykdom og barselpermisjon

 • Støtte til egentrening

 • Sosiale arrangementer

 • Nye og moderne lokaler sentralt på Bryn

Det er våre medarbeidere som skaper Roche. Vi har et godt arbeidsmiljø der ansatte oppmuntres til å ta ansvar for eget arbeid og egenutvikling. Som firma ønsker å Roche å gi hver enkelt mulighet til å utvikle seg ved å gi våre medarbeidere den støtten og de utfordringene som er viktig for å lykkes. Å jobbe i Roche er mer enn en vanlig jobb. Vi er en internasjonal familiebedrift som ønsker å gjøre en forskjell for pasienter i verden. I Roche er vi lidenskapelig opptatt av våre verdier og visjoner, og vi ønsker derfor kontakt med deg som er brenner for faget ditt, personlig utvikling, kundefokus og det å gjøre andre gode. 

Vi er interessert i å snakke med deg som har bakgrunn innen fagområder som: medisin, farmasi, administrasjon, teknologi, økonomi, salg og markedsføring. 

I tillegg ser vi etter personer som kan bygge solide relasjoner med både kunder og kollegaer. Dette inkluderer en åpen og tydelig kommunikasjon, vilje til å engasjere seg i teamarbeid, samt evne til å samarbeide på tvers av fagområder og funksjoner. 

Fordi vi er en salgs- og markedsføringsfilial i Norge, er det viktig at du setter kunden i sentrum i alt du gjør, uavhengig om du arbeider ute hos kunden eller internt. Vi forventer gode prestasjoner av alle ansatte, og vi ser etter mennesker som tar ansvar og er resultat- og kundeorienterte.

Roche Norge gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess. Det er viktig at kandidatene vi ansetter har de profesjonelle og personlige egenskaper som bidrar til at hver enkelt lykkes. Vi kartlegger kandidatenes og Roches forventninger, slik at vi har et godt grunnlag før vi tilbyr en stilling. Dette gir oss det beste utgangspunktet for et vellykket samarbeid mellom medarbeidere og Roche.

I prosessen vil vi gjennomføre flere intervjuer med aktuelle kandidater. Vi har både uformelle samtaler og kompetansebaserte intervjuer hvor vi fokuserer på ferdigheter og egenskaper som vi mener er viktig for å lykkes i jobben. Kandidatene vil få mulighet til å fortelle om seg selv og stille spørsmål om selskapet og stillingen. 

Vi vil gi søkere beskjed om at de ikke er med videre i prosessen, så snart dette er mulig. 

Alle som er til intervju hos oss vil få en personlig tilbakemelding. 

Våre stillingsannonser beskriver både erfaringene og utdannelsen vi ser etter, men også de personlige egenskaper vi ønsker oss i en fremtidig kollega. Vi er jevnlig på utkikk etter dyktige medarbeidere.

 • Ledige stillinger i andre land kan sees på:

Finn ut mer om dette

Se alle historier
KontaktGlobaltlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOm RocheLegemidlerDiagnostiske løsningerKarriereMediaPersonvernerklæringBrukervilkårRetningslinjer for sosiale medier