Hvordan søke jobb i Roche

Det er våre medarbeidere som skaper Roche. Vi har et godt arbeidsmiljø der ansatte oppmuntres til å ta ansvar for eget arbeid og egenutvikling. Som firma ønsker å Roche å gi hver enkelt mulighet til å utvikle seg ved å gi våre medarbeidere den støtten og de utfordringene som er viktig for å lykkes. Å jobbe i Roche er mer enn en vanlig jobb. Vi er en internasjonal familiebedrift som ønsker å gjøre en forskjell for pasienter i verden. I Roche er vi lidenskapelig opptatt av våre verdier og visjoner, og vi ønsker derfor kontakt med deg som er brenner for faget ditt, personlig utvikling, kundefokus og det å gjøre andre gode. 

Hva vi ser etter hos kandidater

Vi er interessert i å snakke med deg som har bakgrunn innen fagområder som: medisin, farmasi, administrasjon, teknologi, økonomi, salg og markedsføring. 

I tillegg ser vi etter personer som kan bygge solide relasjoner med både kunder og kollegaer. Dette inkluderer en åpen og tydelig kommunikasjon, vilje til å engasjere seg i teamarbeid, samt evne til å samarbeide på tvers av fagområder og funksjoner. 

Fordi vi er en salgs- og markedsføringsfilial i Norge, er det viktig at du setter kunden i sentrum i alt du gjør, uavhengig om du arbeider ute hos kunden eller internt. Vi forventer gode prestasjoner av alle ansatte, og vi ser etter mennesker som tar ansvar og er resultat- og kundeorienterte.

Ledige stillinger

Alle våre ledige stillinger blir lagt ut både på våre interne karrieresider og i relevante media. Våre annonser beskriver både erfaringene og utdannelsen vi ser etter, men også de personlige egenskaper vi ønsker oss i en fremtidig kollega. 

Åpen søknad

Selv om vi ikke har ledige stillinger til enhver tid, er du alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi anbefaler deg å lese gjennom våre karrieresider som vil gi deg en ide om hva slags selskap vi er, hva vi kan tilby og hva vi søker etter i en fremtidig kollega. 

Vår rekrutteringsprosess

Roche Norge gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess. Det er viktig at kandidatene vi ansetter har de profesjonelle og personlige egenskaper som bidrar til at hver enkelt lykkes. Vi kartlegger kandidatenes og Roches forventninger, slik at vi har et godt grunnlag før vi tilbyr en stilling. Dette gir oss det beste utgangspunktet for et vellykket samarbeid mellom medarbeidere og Roche.

I prosessen vil vi gjennomføre flere intervjuer med aktuelle kandidater. Vi har både uformelle samtaler og kompetansebaserte intervjuer hvor vi fokuserer på ferdigheter og egenskaper som vi mener er viktig for å lykkes i jobben. Kandidatene vil få mulighet til å fortelle om seg selv og stille spørsmål om selskapet og stillingen. 

Vi vil gi søkere beskjed om at de ikke er med videre i prosessen, så snart dette er mulig. 

Alle som er til intervju hos oss vil få en personlig tilbakemelding.